Hellende en platte daken

HELLENDE EN PLATTE DAKEN

HELLENDE DAKEN

Dakpan koramic OVH klassiek

Hellende daken zijn de meeste voorkomende dak soorten. Het oogt mooi voor iedere bouwstijl en biedt als voordeel extra ruimte onder de dakconstructie.


Er is een groot aanbod van type dakpannen. De keuze hiervan heeft een invloed op een aantal aspecten zoals plaatsingskosten, onderhoudskosten en levensduur. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw dak.


Wij werken graag met kwalitatieve materialen en kiezen daarom steeds voor Koramic of Nelskamp pannen.

PLATTE DAKEN

Mastersystems EPDM-rubber


Ons bedrijf is door de fabrikant gecertificeerd als Masterroofer


Mastersystems levert het dakdichtingssysteem met de hoogste beschermingsfactor, en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Mastersystems is een EPDM-rubbermembraan met dampdrukverdelende polyester onderlaag dat het ook uiterst geschikt maakt voor de renovatie van oude bestaande roofingdaken.


Mastersystems is een topproduct dat blijvend elastisch, onderhoudsvrij, recycleerbaar, beloopbaar bij alle weersomstandigheden en 100% ozon- en UV-bestendig is. Een bijkomende troef is dat bij de plaatsing geen vuur wordt gebruikt (geen brandgevaar tijdens de werkzaamheden).Na oplevering van een bouwproject kan de klant indien gewenst een certificaat verkrijgen van waterdichte garantie.


EPDM Mastersystems
EPDM Mastersystems

AFWERKING EN ONDERHOUD


Dakraam

creëer licht en ventilatie mogelijkheden op zolder met een dakraam. Hierdoor kunt u een zolderverdieping op een snelle manier geschikt maken als werkruimte of slaapkamer. Alle dakvensters worden door ons wind- en waterdicht geplaatst. Wij bespreken graag met u de verschillende modellen, mogelijkheden en toepassingen alsook toebehoren (denk aan verduistering) voor uw dakraam.

 

Koepel & lichtstraat

Een te donkere ruimte onder uw platform? Met een koepel of lichtstraat is uw probleem snel opgelost! U kan kiezen uit verschillende modellen, groottes, fucties, klaar of mat glas.


 Dakgoten & aflopen

Bij ons kan u terecht voor het schoonmaken, repareren en vervangen van uw dakgoten & aflopen.  Wij plaatsen uw op maat gemaakte dak- en hanggoten in het materiaal van uw keuze. Denk aan zink, PVC, EPDM afgewerkt met Trespa, hardboard of hout.

 

Onderhoud

Nazicht van uw dak en dakgoten, ontmossen, schoonmaken van de dakgoten, herstellingen,... of een ander probleem? Aarzel niet om ons te contacteren.

Velux dakraam
Koepel skylux
Dakgoot afgewerkt met epdm en zinken kraal